toni

View all authors posts further down below.
25 Сеп 2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ до родителите на учениците за потребните конфигурации на ИТ уредите за користење на Националната платформа

Почитувани родители, Ве известуваме дека Министерството за образование и наука даде насоки какви ИТ уреди треба да имаат децата за…