25/04/2024 toni

Пласман на државно првенство за баскет екипата

На Регионалниот турнир во БАСКЕТ 3х3 за средни училишта во машка и женска конкуренција, учениците од СОУ „Јосиф Јосифовски“ од Гевгелија во машка конкуренција се пласираа на ДРЖАВНОТО првенство во БАСКЕТ за средни училишта 🏆Одиме понатаму со исти сили момци 🫡 Честитки и до женската екипа Второ место на Регионалниот натпревар 🥈 @soujosifjosifovski