Натпревари

08 Мај 2023

Никола Најдоски освои второ место на Државниот натпревар за ученици од електротехничките, машинските и сообраќајните средни стручни училишта

По одржаниот XL ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР за учениците од електротехничките, машинските и сообраќајните средни стручни училишта на РС Македонија, во организација…