Активности

02 Мар 2020

Прва дисеминација на проектот „Стартап бизнис за млади претприемачи и обука за туризам и угостителство“

На 12.2.2020год. (среда) во СОУ „Јосиф Јосифовски“ - Гевгелија се одржа првата дисеминација на проектот „Стартап бизнис за млади претприемачи…

17 Јан 2019

Прва дисeминација на проектот „Дигитален маркетинг и готварство“

На 27.12.2018год. ( четврток) во просториите на СОУ„Јосиф Јосифовски“ - Гевгелија се одржа првата дисeминација од проектот „Дигитален маркетинг и…