02/05/2024 toni

Фотогалерија од Еразмус – проекти реализирани во Португалија

Фотогалерија од дисеминацијата на проектите: „Иновативни бизнис практики“ реализиран од секторот Економија, право и трговија и „Иновации и двигатели на мехатрониката во автомобилската индустрија“ реализиран од секторот Машинство во рамките на програмата „Ерасмус +“ во Барселос, Р. Португалија. Пред присутните, нашите ученици ги споделија стекнатите практични знаења и искуства, како и впечатоците за културата на Португалија и севкупно за програмата Еразмус+.