25/04/2024 toni

Третп место во кошарка за СОУ Јосиф Јосифовски

Во Свети Николе се одржа регионален натпревар во Кошарка,ученици од СОУ „Јосиф Јосифовски“ од Гевгелија  го освоија третото место 🥉