јуни 2023

View all on this date written articles further down below.
24 Јун 2023

Конечна РАНГ листа за прв уписен рок за учебната 2023/24

  хотелско туристички техничар техничар-за-моторни-возила и производно машинство келнер.готвач здравствена струка економски-техничар и бизнис администратор гимназиско образование автомеханичар  

11 Јун 2023

Започнува проектот CLOSE – инклузивни образовни средини и социјално-емоционално учење преку филм

СОУ„Јосиф Јосифовски“ – Гевгелија стана партнер во реализацијата на нов Еразмус проект „CLOSE - Инклузивни образовни средини и социјално-емоционално учење…