09/06/2023 toni

Одличен успех на угостителите од нашето училиште

На денешниот гастрономски натпревар за средни училишта “Tasty” во Струмица, учениците од угостителско-туристичката струка (готвачи и хотелско-туристички техничари) под водство на менторите Марина Калкова, Ана Камчева и Антонио Какров, освоија 4 златни медали, 3 сребрени медали и 3 бронзени медали.