мај 2023

View all on this date written articles further down below.
24 Мај 2023

СОУ „Јосиф Јосифовски“ од Гевгелија еден од основачите на меѓународната „Федерација на угостителско – туристички училишта“ – ФУТУР

На меѓународната конференција за соработка со средните угостителско - туристички училишта што се одржа на 22-23.05.2023 година во СУГС „Лазар…