24/05/2023 toni

Прво место на Државното првенство за средни училишта во футсал

По втор пат златен пехар за учениците од СОУ”Јосиф Јосифовски” од Гевгелија за освоеното прво место на Државното првенство за средни училишта во футсал.

Минатата година екипата од СОУ „Јосиф Јосифовски“ од Гевгелија беше прво место на државно ниво, трето место на Балканијада!