Goran Manev

II место на Националниот натпревар за најдобра ученичка компанија

Матурантите од СОУ Јосиф Јосифовски со освоено второ место на Националниот натпревар за најдобра ученичка компанија Учениците од четврта година од СОУ Јосиф Јосифовски Гевгелија традиционално и оваа година земаа учество на Националниот натпревар за најдобра ученичка компанија организиран од Џуниор Ачивмент Македонија, а поддржан од Семос Едукација, Пакомак и …

Повеќе »

Резултати од прво пријавување за упис во прва година 2020/21

Гимназиско образование (конечна верзија по исправка на некои ненамерни пропусти) Економски техничар Хотелско-туристички техничар Машински техничар за моторни возила Готвач Келнер Автомеханичар/заварувач

Повеќе »

Честитка до матурантите

Почитувани матуранти, Пред четири години дојдовте во нашето училиште да се стекнете со нови знаења, кои не се цел, туку оружје во борбата со неукоста, ограниченоста, лагата, површноста, оружје со кое ќе ги победувате предизвиците во животот. Во овие четири години за кои не мислевте дека толку брзо ќе поминат, …

Повеќе »

ИЗВЕСТУВАЊЕ!!!

Согласно настанатата состојба со заразни болести и Одлуката на Владата од 10.3.2020 година за прекинување на воспитно образовниот процес, се известуваат учениците и вработените во СОУ Јосиф Јосифовски Гевгелија дека од утре, 11.3.2020 година, НЕМА ДА СЕ ОДРЖУВА НАСТАВА во наредните 14 денови. За продолжување на наставата, дополнително и навремено …

Повеќе »

Практична обука во Ирска

Во рамки на програмата  „Еразмус +“ на Националната агенција за европски програми и мобилност , СОУ„Јосиф Јосифовски“- Гевгелија успешно ги реализира активностите во рамки на практичната обука на проектот „ Старт ап бизнис за млади претприемачи и обука за туризам и кетеринг“ во соработка со партнер организациите од Ирска и …

Повеќе »

Powered by keepvid themefull earn money