јуни 2021

View all on this date written articles further down below.
28 Јун 2021

Меѓународен успех за Ана Папалазова и СОУ „Јосиф Јосифовски“ од Гевгелија

Природно-математичкото здружение АРМАГАНКА ги објави резултатите од  олимпијадата по ФИНАСИСКА МАТЕМАТИКА И АКТУАРСТВО. На истата учесниците од Северна Македонија освоија…

12 Јун 2021

Награден проектот на СОУ ЈОСИФ ЈОСИФОВСКИ за зачувување и унапредување на животната средина и биодиверзитетот

Професорките Марија Танева и Зорица Лешевска со учениците: Анастасија Танева, Сандра Шапкарова, Димитар Урумов, Стојанче Ристов, Анастазија Лешевска  и Ивона…