25/03/2024 toni

Второ место за Ивана Грујиќ

На регионалниот натпревар по “наноматеријали-материјали на иднината” одржан на 21.03.2024 во организација на ТМФ, а под покровителство на МОН ученичката Ивана Грујиќ освои II (втора) награда, под менторство на Сашко Колев.