09/04/2024 toni

Успех на младите физичари

На регионалниот натпревар по физика одржан на 6 април во Радовиш ученикот Стефан Младеновски освои прва награда, а ученикот Васил Стоев се пласира на државниот натпревар. Ментор: Сашко Колев