22/12/2023 toni

Трето место за Ивана Грујиќ на Меѓународната олимпијада

На Меѓународната олимпијада по експериментална физика ЕПО10 одржана на 07.12.2023 во Скопје ученичката Ивана Грујиќ освои 3 место под менторство на професорот Сашко Колев.