13/04/2024 toni

Прво место за Јована и Бојана на натпреварот по латински јазик

На Регионалниот натпревар по латински јазик што се оддржа на 13.4.2024 год. во Струмица, нашите ученички од трета година, Јована Ѓореска и Бојана Басова, под менторство на професорката Мирјана Чамџиќ го освоија првото место. Им посакуваме среќа и многу успех на Државниот натпревар!