31/08/2023 toni

ПРВ УЧИЛИШТЕН ДЕН 2023/2024

РАСПОРЕД за ПРЕВОЗ со време на поаѓање.

Враќање назад до населените места во 10.00 часот од паркингот на Солун 53.