Прекрасна француска вечер


Младите франкофони при СОУ ,, Јосиф Јосифовски “  Гевгелија предводени од професорите по француски јазик, Роза Танева, Весна Аризанова, Мирјана Чамџиќ и Ивана Кркотиќ –Прошевска, направија одлична забава на француски јазик.  Убавите песни, танци,  драматизации и комедијата ,, Бинго“ ги развеселија лицата на гостите. Уште еднаш се покажа дека убавината на францускиот јазик е безвременска.

Comments

comments

Check Also

Нови успеси на учениците од СОУ Јосиф Јосифовски по предметот Биологија

Под менторство на проф. Ани Костадинова на државниот натпревар по Биологија освоени се следните награди: …

Powered by keepvid themefull earn money