07/06/2022 toni

Завршна манифестација ОД НАЈДОБРИТЕ ЗА НАЈДОБРИТЕ

СОУ „Јосиф Јосифовски“ од Гевгелија во четврток на 9 јуни ќе ја одржи традиционалната манифестација „Од најдобрите за најдобрите“.

Манифестацијата освен со културно-уметничка програма ќе биде збогатена и со промовирање на најдобрите ученици кои постигнале значајни резултати во учебната 2021/2022 година.