15/04/2024 toni

Трета државна награда за Ивана Грујиќ

На Државниот натпревар по наноматеријали-материјали на иднината, одржан на 15.04.2024 во организација на ТМФ, а под покровителство на МОН ученичката Ивана Грујиќ освои III (трета) награда во вредност од 500€, под менторство на професорот Сашко Колев.