02/01/2021 toni

СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ

„Секој ден донеси по една кошница земја на едно место и ќе изградиш планина“, рекол Конфучиj. Што ни преостанува нам освен да ја почитуваме неговата мисла и секој ден да пиеме од изворот на знаења, да го собираме она што е најдобро за нашиот чекор во иднината.

Среќни празници

ви посакуваат вработените во СОУ „Јосиф Јосифовски“ од Гевгелија