16/03/2021 toni

СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ МЕ НАУЧИ КАКО ДА СЕ СОЗДАДАМ

Љупка Урумова, специјалист педијатар, плови во животот силно, храбро но некогаш и со бранови. Ако животот ни нуди предизвици ние сме тие што треба да ги совладаме. Средното училиште за Љупка е почетокот на спознавањето на наејзината професија во која денес е успешна и пред сè силна.