Резултати од прво пријавување за упис во прва година 2020/21

Гимназиско образование
(конечна верзија по исправка на некои ненамерни пропусти)

Економски техничар

Хотелско-туристички техничар

Машински техничар за моторни возила

Готвач

Келнер

Автомеханичар/заварувач

Провери го и ова!

Резултати од Државна матура, јуни 2020

Динамика за резултати, полагање и приговори за јуни и август 2020 Best free WordPress theme

Powered by keepvid themefull earn money