31/05/2024 toni

Прво место за Ивана Грујиќ во тенис

Наа тениските терени на ТОП СПИН во Прилеп се одржа ДРЖАВНО првенство во ТЕНИС во МАШКА И ЖЕНСКА конкуренција за СРЕДНИТЕ училишта од Македонија.
Постигати се следните резултати
ЖЕНСКИ:
1.  Место Ивана Груиќ – СОУ„Јосиф Јосифовски“ – Гевгелија, ментор Влатко Семенаков;
2.  Место Ана Манасиева СОУ„Љупчо Сантов“ – Кочани;
3.  Место Анастасија Ризинов СОЗШУ„Ѓорче Петров“ – Кавадарци.