21/12/2022 toni

Забавно-музичко шоу Твоето лице како да ми звучи познато

На 22.12.2022 оф 19.30 ч. во Народниот театар во Гевгелија ќе се одржи Забавно-музичко шоу ,,Твоето лице како да ми звучи познато” – ,,Ние сме вашето лице”. Ќе учествуваат ученици од Драмската група , Титанија” и два музички бенда Nebula и Undisclosed. Режија: проф. Жаклина Атанасова Музичка подготовка: проф. Илија Атанасов