18/05/2022 toni

Второ место за Данче во пинг-понг на Образовното рандеву

На ден 06.05.2022 год ученичката Данче Лозановска од СОУ”Јосиф Јосифовски” под менторство на професорот Влатко Семенаков  го освои второто место во пинг-понг на државната манифестација МАССУМ која се одржа во Велес.