Второ место на регионален натпревар по македонски јазик

На регионалниот натпревар по македонски јазик и литература ученикот Душко Јанев освои второ место и обезбеди пласман на државниот натпревар по македонски јазик. Ученикот е под менторство на професорката Бисерка Гунова.

Провери го и ова!

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРОВЕРКА НА ЗНАЕЊА И ОЦЕНУВАЊЕ

Почитувани наставници, ученици и родители, со писмо бр.08-1088/1 од Министерството за образование и наука од …

Powered by keepvid themefull earn money