18/05/2022 toni

Трето место за ракометарките од Гевгелија

На 11 мај 2022 година се одржа Регионалниот училиштен натпревар во ракомет.  На натпреварот кој се одржа во Свети Николе учествуваше и екипата од СОУ „Јосиф Јосифовски“ од Гевгелија под менторство на професорот Влатко Семенаков освојувајќи го третото место.