Трето место на регионален натпревар по англиски јазик

На регионалниот натпревар по англиски јазик што се одржа на 23.4.2018год. (среда) во Струмица, ученичката  Сандра Спасовска го освои третото место. Ученичката обезбеди пласман за учество на државниот натревар по англиски јазик што ќе се одржи на 12.5.2018год. во Скопје. Ментор на ученичката е професорот Јован Самарџиев.

Провери го и ова!

Резултати од второ пријавување за упис во прва година 2020/21

Best free WordPress theme

Powered by keepvid themefull earn money