Трето место на натпревар во спелување

На одржаниот натпревар во спелување „Спелинг Би“ на 28.04.2018год.(сабота) ученичката Катерина Лазарова од класот I6 го освои третото место. Ученичката беше под менторство на професорката Вера Светозаревиќ.

Провери го и ова!

Известување за учениците од СОУ „Јосиф Јосифовски“

Почитувани ученици, со оглед на настанатата состојба сакаме да ве информираме дека наставниот кадар од …

Powered by keepvid themefull earn money