30/08/2019 Goran Manev

Почеток на учебната 2019/2020 година

На 2.9.2019год. ( понеделник ) започнува учебната 2019/2020 година. Наставата ќе се одвива во една смена со почеток од 07.30часот.

Им посакуваме на сите ученици успешна учебна година!