Патронен празник на СОУ „Јосиф Јосифовски“-Гевгелија

СОУ„Јосиф Јосифовски“-Гевгелија Ве поканува на одбележување на патрониот празник кој ќе се реализира на 26.4.2018( четврток) и 27.4.2018год. (петок).

Провери го и ова!

Известување за учениците од СОУ „Јосиф Јосифовски“

Почитувани ученици, со оглед на настанатата состојба сакаме да ве информираме дека наставниот кадар од …

Powered by keepvid themefull earn money