ИЗВЕСТУВАЊЕ


Во периодот од 15.1.2019год. до 31.12.2019год. ќе се изведуваат градежни работи на западното крило од училишниот објект.

Од безбедносни причини се замолуваат учениците да не се приближуваат кон оградениот простор каде се изведуват градежните работи.

Comments

comments

Check Also

Прва дисиминација на проектот „Дигитален маркетинг и готварство“

На 27.12.2018год. ( четврток) во просториите на СОУ„Јосиф Јосифовски“ – Гевгелија се одржа првата дисиминација …

Powered by keepvid themefull earn money