Информации за запишување ученици во учебна 2018/2019година


Информациите за запишување на ученици во СОУ„Јосиф Јосифовски“- Гевгелија во учебната 2018/2019 година може да се проследат во овие два документа:

Оглас за запишување ученици во СОУ„Јосиф Јосифовски“- Гевгелија

Измена на конкурс

 

Comments

comments

Check Also

Обука на тема: „Реализација на наставата-современи технологии,методски пристапи и образовна технологија“

На 1.12.2018год. и 15.12.2018год. во СОУ„Јосиф Јосифовски“- Гевгелија се оддржа обука  на професорите  од страна …

Powered by keepvid themefull earn money