ИМПРЕСУМ

Сите објави се во сопственост на СОУ „Јосиф Јосифовски“ – Гевгелија. Дозволено е преземање на објавите под услов во секоја преземена објава да има комплетен линк до нашиот сајт.

Техничка поддршка:

  • Иван Мицев

Уредник:

  • Лазар Димитровски
  • Васка Кичукова

Контакт информации: кликни овде

Со почит,

СОУ Јосиф Јосифовски – Гевгелија

Powered by keepvid themefull earn money