21/02/2022 toni

Хумана донација од фондацијата Иван Пенов

„Песочниот замок, твојот живот – прерано беше срушен од надојдениот висок бран“. Почивај во мир наше дете, нека ти е светол патот со ангелите.

Голема благодарност до фондацијата „Иван Пенов“, што преку хуманата донација ги израдува нашите ученици, а воедно направи споменот на Пенов никогаш да не згасне.