22/12/2021 toni

Фото-видео приказ од работата на учениците во Атина

Работната атмосфера во Атина на учениците од СОУ „Јосиф Јосифовски“ од Гевгелија кои преку Еразмус програмата го реализираа проектот TRAINING PROJECT MANAGEMENT погледнете ја во следното фото-видео.