Едукативно предавање


Во соработка со Црвен крст Гевгелија на 19.4.2018год. (четврток)  во СОУ„ Јосиф Јосифовски“-Гевгелија се одржа едукативно предавање за ученици од I година за полови преносливи инфекции. Предавачи на едукативното работилница беа д-р дерматовенеролог Мара Апостолова и професор Зорица Лешевска.

Comments

comments

Check Also

43 Школа „Млади физичари“

Учениците од СОУ„Јосиф Јосифовски“-Гевгелија успешно се претставија на 43 Школа „Млади физичари“ со своите експерименти …

Powered by keepvid themefull earn money