Математика

Наставник: Зоран Филов

Кликнете овде: http://vezbi.weebly.com/

*

Наставник: Јасмина Папалазова

Почитувани ученици,

со цел да не ги изгубите работните навики и корисно да го поминете времето дома, формирани се посебни групи на Facebook за математика, за секоја паралелка посебно. Активностите и содржините кои ги споделувам се од едукативен карактер и истите се поврзани со наставните планови и програми кои се користат во соодветните години.

Решенија и прашања испраќајте на e-mail: [email protected] или во групата на ФБ.

Powered by keepvid themefull earn money