Библиотека

Предлог-книга за викенд

Библиотеката во СОУ„Јосиф Јосифовски“ од Гевгелија располага со 13 041 изданија. Освен лектирните и стручни изданија таа нуди богат фонд слободна литература. Во обидот да ја приближиме повеќе книгата до читателите и до младата популација се одучивме седмично да ви понудиме избор којшто можеби би ве интересирал. „Другиот брег на …

Повеќе »

Powered by keepvid themefull earn money