ЕРАЗМУС+ ПРОЕКТИ

20 Дек 2016

„Молекуларна гастрономија“- најдобро реализиран проект

На Валоризационата конференција на Националната агенција за европски програми и мобилност што се одржа на 19.12.2016год. во хотел „Континентал“, Скопје проектот…

28 Апр 2016

Дисеминација на проектот„Молекуларна гастрономија“

На 21.04.2016 год. ( четврток) во пицерија „Уно“ беше организирана дисеминација на стекнатите знаења од проектот „Молекуларна гастрономија“, трет успешен…

21 Апр 2016

Органски кетеринг –подобрување на вештините и способностите во рамки на стандардите на ЕУ во угосителството

Заинтересирани за проширување на знаењето во полето на производството на органската храна и промовирање на нови органски производи во регионот,…