мај 2016

View all on this date written articles further down below.
19 Мај 2016

Пласман меѓу 10-те финалисти на меѓународниот натпревар „Чиста технологија – направи влијание

СОУ„Јосиф Јосифовски“- Гевгелија го продолжи успехот на полето на истражувачките проекти. Проектот на учениците Кире Џотов и Лазе Раманчев под…