22/05/2017 Goran Manev

Успех на натпреварот „Spelling Bee“

На Државниот натпревар „Spelling Bee 2017“ што викендов се одржа во Скопје, ученикот СТЕФАН СТОЈКОВСКИ од клас II-4 под менторство на професорката Кристина Пренда го освои второто место.

Ученикот  доби специјална покана за свечената церемонија закажана за 31 мај на која ќе ја прими наградата за одличното второ место.