07/12/2017 Goran Manev

Станија Златановиќ- лидер во образовниот профил хотелско -туристички техничар

Ученичката Станија Златановиќ од СОУ„Јосиф Јосифовски“-Гевгелија, го освои првото место на натпреварот „Лидер на струка“ за образовниот профил хотелско-туристички техничар.

24852511_1540770049338541_6426613592881765563_n (1)

Ученичката беше под менторство на професорите Велика Бизоева и Бранко Бизоев.

24891396_1541376629277883_479061401_n

Натреварот „Лидер на струка 2017“ се оддржа во СОУ„Јосиф Јосифовски“-Гевгелија во организација на Министерството за образование, Центарот за стручно образование и обука и училиштето СОУ„Јосиф Јосифовски“-Гевгелија.

24992468_1541383595943853_1524469920_n