Средба на претставници од БУМ со директорот на СОУ Јосиф Јосифовски


На ден 01.06.2015 година, претставници на Младинскиот клуб БУМ остварија средба со директорот на СОУ „Јосиф Јосифовски“, г-дин Борче Нечевски.  Целта на средбата беше доделување Благодарница на директорот од страна на клубот за досегашната соработка, односно за понудената поддршка од страна на директорот при спроведување на активностите во клубовите Учиме право и Дебата.

Двете страни изразија благодарност и ветување дека и понатаму ќе продолжат да го практикуваат неформалното образование како ресурс за стекнување на нови знаења и вештини за активно учество во општествените случувања.

Comments

comments

Check Also

Втора и трета награда на Регионален натпревар по математика и пласман на Државен натпревар

На 16.2.2019год. во СОУ „Гоце Делчев“ Валандово се одржа Регионалниот натпревар по математика за ученици …

Powered by keepvid themefull earn money