07/04/2017 СОУ Јосиф Јосифовски

Работилници:Декорација во готварството

Учениците од класот III-9 образовен профил готвачи од СОУ„Јосиф Јосифовски“-Гевгелија под менторство на професорката Розета Картова изработија креативни декорации од овошје и зеленчук. Практичните декорации беа изведени во угостителската кујна.