Прво место на „Лидер на струка“


На ден 5.12.2016 година во СЕПУГС„Васил Антевски –Дрен“ Скопје се одржа Државниот натпревар „Лидер во струка“ за економско-правна и трговска струка. На напреварот учествуваа 25 ученици од 11 училишта во 4 профили.

15328210_10211657593786237_333418362_n

Во профилот економски теничар од 12 ученици најдобри во своите училишта, на државно ниво ученичката Елена Ѓоргиева ученичка во IV-6 клас освои прво место под менторство на професорката Снежана Кичукова.

15409603_10211657593746236_523505722_o

15423562_10211657593826238_1390174132_n

Comments

comments

Check Also

Трето место на државен натпревар „Најдобар бизнис концепт““

SBF ( Solar Bag for Future) изработена од тимот на СОУ„Јосиф Јосифовски“-Гевгелија освои 3 место …

Powered by keepvid themefull earn money