20/04/2016 Goran Manev

Понеделник е неработен ден

Се известуваат учениците и вработените од СОУ„Јосиф Јосифовски“-Гевгелија дека на ден 12.10.2015. ( понеделник ) нема да има настава по повод одбележување 11-ти октомври.