20/04/2015 Goran Manev

Петок е неработен ден

Се известуваат учениците и вработените од СОУ„Јосиф Јосифовски“-Гевгелија дека на ден 17.04.2015год. ( петок) ќе се одбележува патронион празник на училиштето со иведување на посебни програми од спортски активности.

Во Народниот театар гевгелија ќе ќе се изведе посебна програма „Да празнуваме заедно“ подготвена од учениците и наставниците сопочеток од 19.30 часот.

Се покануваат учениците, вработените и сите заинтересирани граѓани да ја проследат програмата.