12/10/2016 Goran Manev

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА СВЕТСКА НЕДЕЛА НА ВСЕЛЕНАТА

Светската недела на вселената беше  причина младите физичари од СОУ„Јосиф Јосифовски“- Гевгелија, да ги покажат своите активности од областа на физиката и астрономијата. По тој повод на 10.10.2016 год. ( понеделник) присутните љубители на физиката преку интерактивни предавања го одбележија големиот настан.

14650307_1596336943996310_4368832133195204444_n14517411_1596336857329652_1920551938065851077_n
14601124_1594629950833676_6902525716324537857_n 14670761_1596336887329649_9088184192860889739_n14591595_1596336883996316_6364202376803136879_n